شروع در دنیای تجارت

دسته بندی :دُرسا, کارآفرینی و کسب و کار ۵ اسفند ۱۴۰۱ coaching-1 81
شروع در دنیای تجارت

شروع در دنیای تجارت

در هر معامله ای که در تجارت خود انجام میدهید امکان سود یا ضرر شما هر دو وجود دارد. هیچ تاجری نیست که همیشه و در هر معامله ای سود کند. اصلا امکان ندارد که شما همیشه بخواهید بازی کنید و همیشه برنده باشید. در هر بازی برد و باخت وجود دارد. تاجری موفق است که قواعد بازی کردن را بداند و در طول زمان برنده باشد. یعنی برآیند برد و باخت هایش (سرجمع سود و زیان هایش) برنده باشد.

 

شروع تجارت از صفر

برای شروع یک تجارت از صفر پیش از هر چیز باید بدانیم که زمانی میتوانیم یک Business را استارت بزنیم و به نتیجه برسانیم که بر روی دو ساختار بصورت قوی کار کنیم. ساختار اول ساختار شخصیتی ماست که بیشترین نقش را در موفقیت ما دارد اما متاسفانه مورد غفلت اکثر افراد است. و ساختار دوم ساختار خود کسب و کار ماست. اجازه بدهید با ساختار شخصیتی که از نظر من سنگ بنای موفقیت در تجارت است شروع کنیم.

 

1. از ابتدا سخت کار کنید

هیچ چیز بدون تلاش به دست نمی‌آید، اگر موفقیت‌های کوچک خود را جمع کنید اعتمادبه‌نفس شما بالا می‌رود و به این نتیجه می‌رسید که انجام همه کاری ممکن است.

 

2. نوآوری‌های کوچک مهم هستند

حتی اگر می‌خواهید تازه شروع به کار کنید می‌توانید راه‌هایی برای کارآمدی بهتر بیندیشید.

در خانه‌تان شما می‌توانید با عوض کردن دکوراسیون در هر فصل یک خانه‌ی کاملا جدید داشته باشید.

پس برای موفق شدن ایجاد تغییرات لازم است اما این تغییرات لزوما نمی‌بایست بزرگ باشند، شما می‌توانید با جمع کردن تغییرات کوچک نیز موفق شوید، شما می‌توانید راه‌های جدیدی برای فروش و توزیع روزنامه پیدا کنید، شما می‌توانید فروشگاهی داشته باشید که از بعضی جهات از سایر فروشگاه‌های هم‌سطح متفاوت باشد و این تفاوت‌ها باعث موفقیت شما خواهد شد، اختراعات بزرگ حاصل جمع کردن اختراعات کوچک هستند.

 

 3. به نفع دیگران کار کنید نه فقط برای خودتان

این یک نوع بیمه است. به تجربه‌ من اگر شما برای دیگران کاری انجام دهید نتیجه‌ آن را چند برابر خواهید دید. اگر برای دیگران 100 کار انجام دهید مطمئن باشید روزی 1000 کار برای شما انجام خواهند داد و اگر در دادوستد خود دیگران را نیز سهیم کنید، در بلندمدت سود بیشتری خواهید کرد.

 

4. هیچ‌گاه خیلی نگران وضعیت مالی خود نباشید

من هیچ‌گاه حساب ثروتم را نداشتم و دلیل این امر این است که من هرگاه بخواهم می‌توانم پول درآورم و رمز آن تنها سخت کار کردن است.

پس چرا دارایی‌هایم را بشمارم، من می‌خواهم در آینده از من به عنوان شخصی که کارهای بزرگی انجام داده یاد شود، نه به عنوان کسی که ثروت زیادی داشته است. اگر شما در تجارت تمرکزتان را بر روی حساب کردن دارایی‌هایتان گذاشتید بدانید به آخر کارتان رسیده‌اید، این نشان می‌دهد که شما هیچ برنامه و امیدی به آینده ندارید و به فکر برنامه‌های بلندمدت نیستید و همین موجب زوال کارتان می‌شود.

 

5. اگر شما به کارتان اطمینان داشته باشید همه‌چیز برای شما ممکن خواهد بود، هر مانعی که در سر راه‌ شما باشد می‌توانید آن را بردارید

اکثر افراد بر این تصور هستند که با تمام وجود در مقابل تمام مشکلات می‌ایستند، اما این‌طور نیست، به‌ طور معمول افراد تنها از 10 درصد توانایی‌های خودشان استفاده می‌کنند.

 

6. موقعیت‌های زندگی نامحدود هستند

شما تنها زمانی قادر خواهید بود آن موقعیت‌ها را ببینید که خود را وقف کار کنید.

فکر کردن نیز کار مشکلی است که می‌‌تواند موجبات رشد و خلاقیت شما را فراهم سازد.

 

7.تلاش و انگیزه را فراموش نکنید

این را به خاطر داشته باشید که فروش پنل پیامکی شما را یک شبه میلیونر نخواهد کرد. اما مطمئناً می‌تواند از همان ابتدا هزینه‌های ماهیانه را دقیقاً مثل دومینوی کوچک تامین کند یا حتی تبدیل به منبع درآمد عمده‌تان بشود. حالا دیگر همه چیز به خودتان بستگی دارد، اگر سخت کار کنید خیلی سریع در این تجارت پیشرفت خواهید کرد، این یعنی همیشه باید به فکر راه‌هایی باشید که به عنوان بهترین از دیگر رقبا متمایزتان کند.

 

8.تسلط بر مبانی حسابداری

بسیاری از افرادی که شروع به تجارت های کوچک می کنند نگران این هستند که دانش کافی برای حسابداری و حساب و کتاب را در اختیار ندارند. من ارائه های فراوانی داشته ام که در آن ها توضیح داده ام که می شود مبانی مقدماتی حسابداری را آموخت بدون آن که هیچ تجربه ای پیش از آن داشته باشیم. تا زمانی که منظم و دقیق عمل کنید، می توانید امور مالی تجارت هی کوچک تان را انجام دهید.

 

تهیه و تنظیم: آکادمی دُردانش

coaching-1

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
chat
0