اتاق یک کنکوری باید چگونه باشد؟

اتاق یک کنکوری باید چگونه باشد؟
اتاق مطالعه
اتاق مطالعه معمولا فضایی از خانه است که والدین برای مطالعه و به عنوان یک اتاق کار در نظر می گیرند زیرا این مکان می تواند به عنوان مکان مطالعه بدون وجود فرزندان دیگر باشد تا بتوانند روی کار و مطالعه تمرکز کافی داشته باشند. از آنجایی که کودکان باید نقش مهمی در خانه داشته باشند پدر و مادر نیز اتاقی را برای مطالعه ی فرزندان خود انتخاب می کنند.
این برای فرزندان مکانی از منزل است تا آن ها بتوانند کار کنند، پروژه ها و آثار هنری، کار با کامپیوتر و مطالعه را در آن با تمرکز انجام دهند.
با اطمینان می توان گفت که اگر فضای کافی برای مطالعه فرزندان نباشد در این صورت اتاق کار از نظر ازدحام فرزندان و تداخل آن با کار والدین؛ لحظات آزاردهنده ای به حساب می آید. فضای مطالعه در متراژهای بزرگتر خیلی کاربردی تر محسوب می شود اما این بدان معنا نیست که در فضاهای کوچک نمی توان اتاق مطالعه ی خوبی داشته باشیم. شما می توانید در اتاق خوابتان قسمتی را به عنوان محل مطالعه انتخاب کنید.
مشخصه ی اصلی یک اتاق مطالعه به طور کلی این موارد است:
- میز و صندلی مناسب که در محیط دنج باشد مثلا اگر در نزدیکی پنجره یا در زیر چراغ مطالعه قرار بگیرد.
- درون اتاق مطالعه باید قفسه و کمد هایی برای قرار دادن وسایل و کتاب ها داشته باشد.
- لازم به ذکر است که داشتن تخته وایت برد برای اتاق مطالعه می تواند مفید باشد.
.
اهمیت اتاق مطالعه ی مناسب
بیشترین مدت زمانی که یک کنکوری در طول روز در آنجا حضور دارد اتاق مطالعه است پس بدیهی است که این اتاق مطالعه ی کنکوری و ویژگی های آن دارای اهمیت است و از طرفی این اتاق هم میتواند باعث افزایش تمرکز مطالعه و هم باعث از بین بردن آن شود پس با کنکورآنلاین همراه باشیدتا به بررسی ویژگی های یک اتاق مطالعه ی مناسب بپردازیم .
طراحی دکوراسیون داخلی اتاق مطالعه
دکوراسیون اتاق مطالعه به دلیل کاربرد آن کمی متفاوت از سایر بخشهای خانه است و اصول مربوط به خود را دارد. اگر این اصول به درستی رعایت شود، شما قطعا یک اتاق زیبا و البته مناسب برای مطالعه خواهید داشت.
به طور کلی اتاق مطالعه محیطی است که مخصوصا برای مطالعه و کار طراحی شده و نمی شود تفاوتی را بین دکوراسیون اتاق مطالعه با اتاق کار مشخص کرد. اولین قدم در ایجاد دکوراسیون اتاق مطالعه، انتخاب اتاقی برای تبدیل کردن آن به دفتر کار یا تعیین منطقهای از خانه به عنوان فضای اداری و مطالعه است.
اتاق مطالعه فضایی است که باید شخصیت فرد را انعکاس دهد. این فضا باید سازماندهی، مبله و تزئین شده باشد تا کاربر بتواند راحت و کارآمد باشد و نباید حواس او را پرت کند. با این حال، این به این معنا نیست که باید ریز و خسته کننده باشد پس برای انتخاب اتاق مطالعه به دنبال یک اتاق یا منطقهای دور از فضای اصلی زندگی در خانه خود باشید. به این ترتیب میتوانید خود را از وقفههای پر سر و صدا جدا کرده و صرفا بر روی کار خود تمرکز کنید.
دیوار اتاق یک کنکوری
- ویژن بورد داره!
ویژن بورد، کلاژی از تصاویر اهداف، رویاها و چیزهاییه که شما رو به وجد میاره.
مثلا اگه هدفت حقوقه، میتونی عکس یه قاضی یا وکیل رو بزنی به اتاقت. - یه تقویم بزرگ داره!
یه تقویم درست کنید و چنتا خونه به تعداد روزهای باقیمونده تا کنکور، توی اون رسم کنید.
هرروز که تموم شد، روی خونهی مربوط یه اون روز یه خط بکشید.
اینجوری بیشتر به هدفت و گذرزمان اهمیت میدی. - چنتا ورقه از جملات انگیزشی داره!
چنتا از جملات انگیزشی مورد علاقهتون رو روی چنتا برگه کوچیک بنویسید و بزنید به دیوار اتاقتون. - یه ساعت آنالوگ داره!
یه کنکوری خیلی باید حواسش به ساعت و ثانیهها باشه! - یه تخته وایتبرد داره!
توی پست های قبل بهتون تکنیک فاینمن رو آموزش دادم و گفتم که باید مطالعه فعال داشته باشید و درسهایی رو که میخونید برای خودتون مجددا تدریس کنید! - یه آینه داره!
هرروز برید جلوی آینه و با فعلهای سوم شخص به خودتون انرژی مثبت بدید؛ مثلا بگید:
کیمیا امروز خیلی حالش خوبه و میخواد امروز حسابی درس بخونه.
ویژگی های اتاق مطالعه
- اتاق خواب و اتاق مطالعه جدا باشد: تا حد امکان سعی کنید اتاق مطالعه را از اتاق خواب خود جداکنید و اگر این دو اتاق یکسان باشد باتوجه به تجربه ای که داشتیم اغلب بچه ها تنبلی میکنند و به جای مطالعه به خواب عمیق میروند .
- وسایل الکترونیکی و ارتباطی در اتاق مطالعه نباشد: هرچقدر که میزان این قبیل وسایل مانند لب تاپ ،؛ گوشی موبایل ، ساعت هوشمند و ……. دراتاق مطالعه کمتر باشد حواس پرتی شما کمتر بوده و درنتیجه تمرکز بیشتری در مطالعه خواهید داشت .اگر از موبایل یا لب تاپ برای شرکت در کلاس های آنلاین و یا نگاه کردن به فیلم آموزشی استفاده می کنید حتما پس از اینکه کارتان با آنها تمام شد به جایی بیرون از اتاق مطالعه ی خود بگذارید .
- تابلو و عکس در دیوار و روی میز نباشد: هرچقدر که اتاق مطالعه ی کنکوری ساده تر و بدون وسایل اضافی باشد عوامل حواس پرتی کاهش پیدا می کند و بهتراست به جای عکس و تابلوی خاطرات برخی از نکات و جملات انگیزشی را به دیوار اتاق مطالعه ی خود بچسبانید .
- دمای اتاق مطالعه کمی پایین باشد: دمای اتاق مطالعه اگر کمی سرد تر باشد بهتر است و البته توجه کنید که این سردی به قدری نباشد که باعث سرماخوردگی شما شود و اگر دمای اتاق بیش از اندازه گرم باشد سنگینی را در چشم های خود را احساس خواهید کرد و از پشت میز مطالعه به تخت خواب خواهید رفت .
- میز و صندلی مناسب انتخاب کنید: میز و صندلی مطالعه باید به گونه ای باشد که در آن احساس راحتی بکنید و چون قرار است مدت زمان زیادی را پشت میز و روی صندلی بنشینید پس حتما در انتخاب کردن آنها دقت کنید .
تهیه و تنظیم:آکادمی دُر دانش
قوانین ارسال دیدگاه در سایت